top of page

PRAKTISK INFORMASJON

Vårt mål er å gjøre din tannlegetur så enkel og behagelig som mulig!

tannlegetur.no har løsningen for deg som ønsker deg et nytt smil og å kunne spise hva du vil, men som synes det er altfor dyrt og som gruer deg til all tiden som går med i tannlegestolen på toppen av en travel hverdag. Vi har løsningen for deg som har hørt om den gode behandlingen og de gode prisene i Ungarn, men som ikke kjenner noen tannleger der som du har tillit til, og som føler deg litt utrygg ved å gå i gang med noe slikt på egenhånd.
 
Vi i tannlegetur.no legger alt til rette for deg fra du tar kontakt med oss til etter du er ferdig behandlet ved vår samarbeidende tannklinikk Endodent Hungary i Budapest. Vi bidrar til at tannlegeturen også kan by på fornøyelser og nye opplevelser både for deg og de du eventuelt reiser sammen med, og sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for praktiske ting rundt reisen.

Vi legger alt til rette for deg fra første kontakt til endt behandling.
Med tannlegetur.no behøver du ikke å bekymre deg for det praktiske.
REISEN
 

I utgangspunktet bestiller og betaler du flybillettene dine selv, men vi assisterer deg gjerne. Norwegian flyr direkte til Budapest hver dag store deler av året, og flyturen tar bare 2 timer og 20 minutter. Når du kommer til flyplassen i Ungarn, møter vår sjåfør deg med navneplakat så snart du kommer ut av sikkerhetssonen og kjører deg til hotellet, som vi finner etter dine spesifikasjoner. Når behandlingen din er ferdig, blir du hentet av sjåfør på tannklinikken eller på hotellet og kjørt direkte til riktig terminal på flyplassen. tannlegetur.no sørger for at reisen din til og fra tannlegen blir problemfri.

OPPHOLDET
 

Før du reiser hjelper vi deg med booking etter ditt ønske på valgfritt hotell. Budapest har et hav av hoteller i alle prisklasser, og vi hjelper deg med å finne det som passer for deg. Mange hoteller har svømmebasseng, sauna/wellness-avdeling, mulighet for massasje, samt restaurant og bar - alt du trenger for å slappe av før og etter tannlegebesøket. Vi ordner gjerne med reisekort til deg for kollektivtrafikk (pensjonister reiser gratis ved fremvisning av pass) og gir deg tips om hvordan du kan nyte Budapest.

bottom of page