top of page

PRAKTISK INFORMASJON

Vårt mål er å gjøre din tannlegetur så enkel og behagelig som mulig!

tannlegetur.no har løsningen for deg som egentlig ønsker deg et nytt smil, men som synes det er altfor dyrt og som gruer deg til all tiden som går med i tannlegestolen på toppen av en travel hverdag. Vi har løsningen for deg som har hørt om den gode behandlingen og de gode prisene i Ungarn, men som ikke kjenner noen tannleger der som du har tillit til, og som føler deg litt utrygg ved å gå i gang med noe slikt på egenhånd.
 
Vi i tannlegetur.no legger alt til rette for deg fra du tar kontakt med oss til etter du er ferdig behandlet ved vår samarbeidende tannklinikk Endodent Hungary i Budapest. Vi bidrar til at tannlegeturen også kan by på fornøyelser og nye opplevelser både for deg og de du eventuelt reiser sammen med, og sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for praktiske ting rundt reisen.

Vi legger alt til rette for deg fra første kontakt til endt behandling.
Med tannlegetur.no behøver du ikke å bekymre deg for det praktiske.
REISEN
 

I utgangspunktet bestiller og betaler du flybillettene dine selv, men vi assisterer deg gjerne. Norwegian flyr direkte til Budapest hver dag og flyturen tar bare 2 timer og 20 minutter. Når du kommer til flyplassen i Ungarn, møter vår sjåfør deg med navneplakat så snart du kommer ut av sikkerhetssonen. Du blir kjørt direkte til hotellet, som ligger cirka 150 meter fra tannklinikken. Når behandlingen din er ferdig, blir du hentet av sjåfør på tannklinikken eller på hotellet og kjørt direkte til riktig terminal på flyplassen. tannlegetur.no sørger for at reisen din til og fra tannlegen blir problemfri.

OPPHOLDET
 

Før du reiser har vi booket rom til deg etter ditt ønske på valgfritt hotell. Vi anbefaler først og fremst Danubius Hotel Flamenco, som er et hyggelig og behagelig hotell i umiddelbar nærhet til tannklinikken, men vi bistår gjerne også med å oppfylle andre ønsker du måtte ha. På Hotel Flamenco finnes svømmebasseng, sauna/wellness-avdeling, mulighet for massasje, samt restaurant og bar - alt du trenger for å slappe av før og etter tannlegebesøket. Vi ordner gjerne med reisekort til deg for kollektivtrafikk og gir deg tips om hvordan du kan nyte Budapest.

bottom of page